Geweldig park in mooie omgeving!

De villa’s zijn allemaal vrijstaand en de meeste hiervan hebben een erg ruime tuin. In de woning heb je alles voorhanden zoals je het thuis ook hebt, dus een complete keuken (met vaatwasser), een tv met Ned zenders, een badkamer met aparte douche en ligbad. Het park ligt in een mooie heuvelachtige omgeving met mooie vergezichten en tussen de zonnebloemvelden. Wij waren met onze kinderen van 7 en 5 jaar oud en die hebben het er zo ontzettend naar hun zin gehad! Want de animatie is echt geweldig! Een jong enthousiast team en ze organiseren er veel leuke activiteiten zoals: trefbal, vlotten bouwen, spooktocht, beach volleybaltoernooi, voetbal, bingo voor de kids, verven en knutslen etc. De kinderen hebben snel aansluiting omdat er hoofdzakelijk Nederlandse kinderen zijn dus vriendjes zijn snel gemaakt!

De zwembaden zijn goed onderhouden en erg fijn. Ook genoeg ligbedden er omheen met voldoende parasols. In de brasserie bij het zwembad kun je lekkere snacks halen of een heerlijk glaasje rosé. In het restaurant van het Chateau kun je echt heerlijk eten, een drie-gangen menu kost er 29,95 (en het eten is echt heel goed, vers en mooi opgemaakt). Ook zijn er regelmatig thema-avonden waarop je je kunt inschrijven en dan zijn er buffetten. Heel gezellig.

Dit park is een aanrader voor gezinnen met kinderen (tot een jaar of 12) en voor rustzoekers. Voor kinderen is het er veilig en ze worden de hele week goed vermaakt! Echt vakantie is het dus ook voor de ouders ;-).